Vi er dit bedste valg.

Industri ekspertise

Anvendelse dybe branchekendskab og innovativ metode, vil L & P professionelle tjenester hjælpe dig med at implementere og tilpasse til dine unikke behov, hvilket giver en løsning, der dramatisk kan forbedre din virksomheds vækst og samtidig holde omkostningerne under kontrol i din virksomhed.

Delt Consulting

Shared Consulting er en hands-on projekt samarbejde ,, forvaltes i fællesskab af vores team og Consulting dig. Hvis du har specifikke krav som det er nødvendigt at tilpasse forretningsprocesser, komplekse arbejdsgange, implementering af avancerede moduler, integration med andre programmer eller data konvertering. Implementering Delt Consulting er rigtigt for dig.

VIRKSOMHEDER køre bedre med os

Byg det perfekte design til dit indhold med vores holdkammerater

Lucian Mustata

CEO & Grundlægger

Han er manden, der gør tingene ske. Tænker enkel, men effektiv, håndterer alle de projekter og en del af webudvikling tjenester. Han optrådte i Forbes Rumænien magasin i 2014. Ved at optræde i forskellige tv-programmer han tjente omdømme Rumænien Mark Zuckerberg .

Sar Catalin

Direktør

Catalin er vores specialist i webudvikling tjenester, web design, programmering og SEO, han gør magien ske!

Stanciu Dragos

Salgschef

Webudvikler og marketing konsulent. Rolig, engageret og optimistisk, ligesom en af vores medarbejder skal være. Han elsker god musik og film med stærkt budskab.

Mikele Stem

Frontend udvikler

Er en ung programmør, fuld af energi, ekspert i webudvikling tjenester. Han elsker teknologi og kunst, især musik. I sin fritid elsker han at spille guitar. Han er fra Albanien.

Miki Lup

Backend udvikler

Han er fra Cluj, back-end udvikler i vores team. Han har en passion for rejser. Meget alvorlig og kreative. Han er vores mest erfarne kollega for web-applikationer og web services udvikling.

Ovidiu And

Backend udvikler

Ovidiu er en mand med stil. Han håndterer denne besvær. Rolig, optimistisk og meget involveret i alt, hvad vi gør.

Sfetcu Cristian

Web-udvikler

Begrebet webudvikling er ikke nyt for ham, selvom han er et nyt medlem i vores team. Bidrage til vores projekter med energi og entusiasme. I sin fritid spiller han guitar i et band, som han dannede med sine nære venner.

Elena Soare

Assisterende manager

Meget optimistisk person elsker børn og at læse. Hun elsker heste og lange gåture.
Dette er vores kollega altid smilende! Simpelthen den bedste.

Moldovan Andrei

Forretning Strateg

Han er vores Business strateg og også vores vigtigste mand i Denmark.
En analytiker person omhyggelig og meget omgængelig, en ægte professionel!

Mange af de største virksomheder og organisationer har allerede tillid til firmaet.