Nå ud til vores kunder

Online støtte

Støttekampagner på de sociale platformer er meget vigtig for firmaet. De kan arbejde gennem medier som eksempelvis Facebook, Twitter, YouTube eller Google+.

At række ud

Sidens sociale rum er det vigtigste område, fordi virksomheden kan udvikle forholdet til kunderne. Således vil udviklingen af virksomheden øges hurtigere, fordi det voksende antallet af fans til sidst bliver dine kunder.

PUBLIKUM

Sammen med dig skaber vi en målgruppe til det brand du ønsker at fremme.

Vi leverer præcis, hvad du har brug for!

En et trins teknologi butik hjælper dig med at opbygge banebrydende produkter på enhver platform.

Mobil

Med millioner af mobile applikationer konkurrerer om opdagelse og engagement, og her er det detaljerne, der tæller. Ved at udnytte vores ekspertise i interface design og brugeroplevelse, har vi opbygget flere apps, som er endt på top 25. Dette får vores kunder til at klatre op ad ranglisten fra Apple App Store og opnå topplaceringer.

Social

Som en etableret Facebook-udvikler, har vi arbejdet med mere end Fortune 500 mærker/kæder, bygget spil og kampagner for at skabe opmærksomhed. Del din vision gennem en social media-kampagne, og sammen vil vi tage dit brands besked viralt som en digital brugerdefineret oplevelse.

Promo

Ofte er den mest effektive og engagerende måde til at nå dine kunder gennem kampagner, konkurrencer, giveaways og konkurrencer. Vi er en digital industri førende i udviklingen af gevinst kampagner og applikationer, og vi har udviklet den første præmie spil i Apple App Store, samt et gennembrud på 3. part vriste platform.

IT as a Service

Et meget vigtigt aspekt, som vil blive overvåget konstant overvågning, der vil interessere dit publikum. Denne proces vil ske gennem løbende kommunikation baseret på relevant indhold.

Vores engagerede team fremme sociale platforme vil i første omgang give dig en profil, der vil hjælpe med at spore dine forretningsmæssige mål. Fra dette punkt vil det begynde processen med sociale medier revision, som vil analysere effektiviteten af kampagner på Facebook, Twitter, Google + og YouTube.

Vi bliver også nødt til at identificere målgruppen og interesserne for dem, som det er at tage fat. Det vil nøje vurdere konkurrencen i form af sociale medier og kanaler / netværk, der er til stede.

Vores specialister er altid opdateret med de seneste nyheder fra Social Media dermed kan give nyttige tips når som helst, om fremme på Facebook, Twitter, Google + og YouTube til din virksomhed.

Mange af de største virksomheder og organisationer har allerede tillid til firmaet.