Om os

Lederskab hold

Vores ledergruppe omfatter vores grundlægger, der driver en succesfuld forretning på lang sigt. De spore interesser alle vores kunder. Vi sikrer, at vi leverer hver opgave at sætte hårdt arbejde i midten af alt, hvad vi gør.

Senior hold

Senior hold repræsenterer det organ, som udøver alle vores store kundeprojekter. Vores CEO fører og kontrollere alle, han har udøvende ansvar for forvaltningen, udvikling og resultater.

Vores ledelse

Ved at sætte kreativiteten i centrum for alt, hvad vi leverer vores kunder den modtager allerbedste.

Lucian & Partners IT Services, blev født for seks år siden.

Vores virksomhed tilbyder en række IT-tjenester såsom web-udvikling, webdesign, oprettelse af brugerdefinerede hjemmesider, online butikker og SEO.

I efteråret 2015 åbnede vi den første afdeling af det rumænske marked og begyndte at øge antallet af partnere og kunder. Vi har samarbejdspartnere i London, Istanbul, Rotterdam, Paris og München.

På kort sigt er vi en virksomhed, der skaber it-applikationer og leverer høj kvalitet it-tjenester med et team af fem senior programmører, en salgschef og en SEO specialist. Vi har en passion for teknologi og programmering generelt. Vi føler, at tingene altid kan forbedres, og dette fører os til at være altid opdateret med de seneste nyheder på området. Vores speciale er webudvikling og webdesign og forskellige it-tjenester.
Gennem hele vores forretning, har vi udvidet vores tilstedeværelse internationalt diversificere vores portefølje med eksterne kunder i England, Tyskland, Italien og Holland.
IT Services i Bukarest. Quick sat et møde med dig, og resultatet kan være en spectaculars. Ved at tilbyde en hurtig reaktion om, hvad du ville passe. Du vil også modtage alle de tekniske støtte fra en konsulent med erfaring til at styrke virksomhedens synlighed i online-miljøet.

 

Mange af de største virksomheder og organisationer har allerede tillid til firmaet.