IT løsninger

Fuld service

Vi har altid samarbejdet med vores kunder for at opbygge web-baserede programmer, der øger dens kompetence, vores softwareløsninger inklusiv procedure ASP, PHP, database udvikling i MS-SQL med de nyeste teknologier.

Innovatin

Vi benytter vores erfaring og viden til at opfylde vores kunders forretningsmæssige mål.

VI ER DIN DEDIKEREDE PARTNER

Vi giver tilbyder IT-løsninger til din forretning.

Vores firma tilbyder IT-konsulentydelser til designet af de ønskede applikationer.

 
For andre interesser, såsom virksomhedens sikkerhedspolitik og datakommunikation, netværksarkitektur design og konfiguration af hardware eller software, står vores specialiserede IT-eksperter vi til rådighed.
DATAREPARATION
 • At have en god plan for gendannelse af data i tilfælde af katastrofer sikre forretningsservice kontinuitet.For at skabe en katastrofe-genopretningsplan, skal der tages hensyn til en række vigtige aspekter:
  • En vurdering af den risiko som virksomheden er udsat for, hvilke katastrofer der er mulige og deres sandsynlighed.
  • Det som alle virksomheder er udsat for, er materialiseringen af disse risici, hvis virksomheden ikke er klar.
  • What measures should be taken to prevent unpleasantness.
  • Hvilke foranstaltninger bør, der træffes for at forhindre ubehageligheder.
  • Hvordan man opdager og retter sådan en hændelse. Hvad er det maksimale udholdelig datatab (RPO- Recovery Point Objektive).
  • How long can take to restore services without having major consequences (RTO – Recovery Time Objective)

   

  Man kan ikke garantere en 100% gendannelse, og en vigtig del af genopretningsplanen er derfor identifikations informationen, tjenesterne, applikationerne og de vigtige systemer, som ikke må gå tabt eller, som er afgørende for virksomhedens drift.

  Det skal også tages i betragtning, hvor dataene er gemt. En virksomhed kan vælge at bygge deres egen DRC et andet sted, eller kontakte en specialiseret tjenesteudbyder.


  Det skal også tages i betragtning, hvor dataene er gemt. En virksomhed kan vælge at bygge deres egen DRC et andet sted, eller kontakte en specialiseret tjenesteudbyder.

BEDRE ENERGI I OFFICE
 • For at sikre kontinuiteten af strømforsyningen kan man benytte en uafbrudt strømforsyning, bedre kendt som en akronym UPS, sammen med en elektrisk generator, når det er nødvendigt. Under udvælgelsen af løsningen for kontinuiteten, må vi være forsigtige med at beslutte den nødvendige mængde strøm, når strømforsyningen afbrydes. Vi afregner derfor den tid som systemerne kan kører på batterier. Der er to typer af UPS: Den ledende og den ikke ledende. Lederen er forbundet med operativsystemet, der løber på servere, og systemerne stopper automatisk for at undgå tab af data. De kommunikerer med serveren eller arbejdsstationen via en seriel port, Ethernet, GSM/GPRS eller USB ved at bruge kommunikationsprotokoller. En vedligeholdelsesoperation er også vigtig. UPS-batterier forringes over tid pga. downloading og indlæsning cyklusser, og de må derfor erstattes, når de bliver beskadiget. Der er mange producenter af udstyr, der sikre kontinuiteten i forsyningen, herunder: APC, Socomec og EATON.

  For at kvalificere sig til en optimal løsning for kontinuiteten i forsyningen, vil vi anbefale at søge råd hos en professionel, der kan give alle de nødvendige oplysninger om dannelsen af en sådan løsning.

LØSNINGER FOR COMPUTERADMINISTRATION
 • Der er flere logiske løsninger til adgangskontrollen af ressourcer. Til virksomheder med et mindre antal computere som et alternativ til at købe en server anbefales Microsoft Active Directory i Windows Server og Windows Intune cloud-løsning. Adgangs politik og sikkerhed, i henhold til enkelte brugere eller grupper af brugere, er at brugerne har kontrollen, og at der er ressourcer, som man kan benytte.
  • Det er let at dele filer på en sikker måde. Når det er relevant, kan vi finde frem til hvem og hvad der har adgang til de forskellige filer, baseret på enkelte brugere eller brugergrupper.
  • Vi kan også bestemme tilladelser for enkelte brugere eller brugergrupper. Således er en bestemt bruger forhindret i at fjerne eller redigere en fil.
  • Således er en bestemt bruger forhindret i at fjerne eller redigere en fil. Information om virksomheden kan være revideres filer i henhold til specifikke behov.
  • Koncernens leder kan aktivere eller deaktivere forskellige funktioner og faciliteter, uden behovet for bruger hver enkelte maskine og differentierede brugergrupper. Således forebygges utilsigtet eller tilsigtet ændring af systemændringer, der kan føre til tab af information.

  Logical access to corporate resources is an efficient way to monitor information and to have a clear record of them. To ensure easy access to these resources, we recommend you contact a specialist who can provide the information you need.

Linux Sever/ UNIX/WINDOWS
 • Hvis du allerede har en infrastruktur er det godt at have en professionel hjælp for at køre på fuld kapacitet uden problemer, når de vises. En dårligt konfigureret server eller netværk kan være ubeskyttet, hvilket kan have store konsekvenser for din virksomhed.
  • Du kan undgå disse risikoer ved at kontakte os og få hjælp til at anvende de nødvendige foranstaltninger.
  • Ændringer/tilføjelser DNS zoner, virtuelle værter, Indstillingen af niveauer adgang, og filtering ports. Sikkerhedsopdateringer (opdateringer), (web-server, php, antivirus), Installeringen af patch.
  • Tjek altid systemet for at forhindre brud på sikkerheden.
  • Generer omfattende rapporter om systemets tilslutninger, adgangsniveauer og statslige dæmoner.
  • En systemadministrator, som altid er tilgængelig, er i stand til at gribe ind i tilfælde af problemer med eq.
  • Analyse af systemets logfiler.
  • Analyser firewall logs og adgangslister.
  • Gennemførelse af adgangslister- ACL (Access Control List) og firewall-regler.

OVERVÅGNING AF SERVERE OG NETVÆRKSUDSTYR
 • Overvågning af servere og netværksudstyr er enten en specialiseret tjeneste, der kører på vores servere, og vi advarer om eventuelle ændringer i tilstanden af dine servere (og tjenester, der kører på dem), eller af en af vores specialister, der vil håndtere overvågningen af din server. Med denne overvågningstjeneste bliver du advaret så snart der optræder en fejl eller en manglende adgang til dine server og tjenester, så du kan tage en øjeblikkelig handling som reducererde negative konsekvenser.

  Servere kan overvåges ved at kontrollere tilgængeligheden af tjenester og driftsparametre for serveren der kører (SMTP, POP3, HTTP, FTP etc.).

SIKKERHEDSLØSNING LINUX/UNIX
 • IT-sikkerhed er ofte et marginaliseret aspekt, der indebærer store risici for udvikling og for sikkerhedsfirmaer eller privat virksomheder. Selvom mange mener at privatliv er et område, så gælder det kun bør være tilgængelig for regeringer eller store selskaber, ville det være ubehageligt for, hvis personlige dokumenter, e-mails osv. vil ende i hænderne på de forkerte personer. Internettet er en åben struktur, hvor du kan tilslutte et stort antal computere og det er derfor meget vanskeligt at kontrollere. Således taler vi om netværkets sårbarhed på forskellige niveauer. Et afgørende aspekt af edb-net, især kommunikation via internettet, er informationssikkerheden. Behovet for sikkerhed og autentifikation sker på alle niveauer af netværksarkitektur.
  • Penetrations undersøgelse, sikkerhedsrevisions.
  • Identificering og flytningen af tjenester / software udgør en risiko med hensyn til sikkerheden.
  • Systemets design og integration med intrusion detection har blokerende optioner eller mail og sms advarsler.
  • Sikkerhed, optimering og fjerne fejl i PHP, httpd, MySQL, kernel dæmoner og DNS service.
  • Design og implementering af anti udnytte systemer, scannere, rootkits.
  • Design og implementering af det aktive låsesystem angreb (DDoS afbødning).

  For din sikkerhed, vil vi give dig en prøve og sårbarhed hvor oprydning eksisterer.Eftersom computersikkerhed er et af de områder der er mest aktive, hvor der dagligt opdages nye sikkerhedshuller, som fører til en konstant kamp mellem de to lejre – softwareudviklerne på den ene side og de hackere på den anden side. Én ting er sikkert: Sikkerhed kan ikke længere ignoreres!

VIRKSOMHEDS- OG SIKKERHEDSLØSNINGER FOR EKSTREME
 • Computer sikkerheden kan sikres af at se eller autoriser netværksadgang-system, eller kan gennemføres proaktivt for at undgå uønskede situationer. Vores firma tilbyder komplette løsninger, analyse af eksisterende sikkerhed eller mangeårig hjælp til sikkerhed og forebyggelse siden stadiet af it-system implementering.

  Vi er specialiseret i at udvikle software og forvaltning af systemer og netværker af den vigtigste platform Linux/Unix. Vores viden giver os mulighed for at levere rådgivende relaterede tjenester og nøglefærdige løsninger. Vores team består af erfarne tekniske mennesker, med stor engagement om området og deres arbejde.

REMOTE BACKUP, BACKUP REMOTE PROFESSIONELLE LØSNINGER
 • Vores servere har lavet iCloud backup-løsninger som er specielt designet til ekstrem sikkerhed, og som omfatter: Krypteringen af dokumenter eller skillevægge, adgang baseret på IP-adresse, brugernavn, password og adgangstilladelse til at sætte timer.

MANAGED LØSNINGER FOR VPN
 • En løsning for VPN har en betydelig stor grad af tilsultningsmuligheder og det vigtiste aspekt ved denne løsning er, at det forhindrer uautoriseret adgang til de data som man overfører mellem lokaler eller mellem hovedkvarteret for ens virksomhed og medarbejdere eller de medarbejdere der arbejder hjemme (undtagen selskab). Det er en meget billigere løsning end dem, der tilbydes af internettet.

Mange af de største virksomheder og organisationer har allerede tillid til firmaet.