ERP Forretning

Mobil ERP

Ledere og medarbejdere ønsker adgang til informationer, uanset hvor de befinder sig. Det forventes, at virksomhederne vil tage imod mobile ERP til rapporter, dashboards og udførelse vigtige forretningsprocesser.

Social ERP

Til sælgere, der ønsker at tage hurtigt initiativ og tilføje forskellige sociale mediepakker kan ERP-systemer benyttes. På denne måde kan sælgerne håndtere potentielle kunder på det sociale netværk.

Effektive forretningsprocesser

Forretning, produktion, fordeling, service, fremstille

Information program forvaltning, dækker driftsmæssige behov af en handelsvirksomhed, import / eksport og fordeling, og driver en eller flere forretninger. En målrettet virksomhed af nogen art, hurtig implementering og indkøb omkostningsreduktion. Programmet dækker kravene for fakturering, lagerstyring, service, produktion, regnskab software og faste lønnings muligheder.

Designet som et integreret system gør softwaren det muligt at bruge registreringsenheden Neomanager’s vigtigste kommercielle og finansielle transaktioner, modtage eller udstede selskabets dokumenter. Et system af fleksible og let tilpasses rapporter giver adgang til disse oplysninger, som gør det muligt for lederne at overvåge og analysere de vigtigste dele af en virksomheden.

Optimering og automatisering

Et professionelt system, der hjælper med at styre opgørelse med flere optimeringer og automatiseringer i forsyningsområderne, salg, fakturering, leverancer og lagre af behandling med flere enheder steder – lagre og butikker.

Detail / POS

Detail bestandele / POS salgsledelsen for egen virksomhed og / eller sammenknytning med specialiserede detailhandel software.

Enhver type virksomhed.

Lovgivende opdaterede program er fleksible og tilpasser sig ethvert område, for enhver type virksomhed.

Den bedste løsning for din virksomhed.

Den bedste løsning for din virksomhed. Vi tillader brug af stregkoder, Scales online integration som giver specialiseret komponent til at optimere anvendelsen af mobile terminaler for fragt receptioner og lagerstyring niveau.Professionel fakturering software med flere kredsløb giver mulighed for automatiseret udarbejdelse af fakturaer baseret på ordrer taget af agenter, eller som kommer fra e-Shop, en voucher, og flere fortegnelser for at forkorte dokument forberedelse til levering.Accounting-software, der hører til Neomanager tillader registrering af alle finansielle og regnskabsmæssige transaktioner, syntese, forarbejdning og rapportering.

Hvordan virker det?

Neomanager er en software, der integrerer løsninger og services, der er egnede for enhver virksomhed, uanset branche. Det integrerer lønningslisten software, der kan bruges med en licens multifirma så flere virksomheder kan styre deres forretning med et enkelt software.

Neomanager kan fås i to udgaver optimeret med hensyn til omkostninger og implementering i relation til interne processer afhængigt af kompleksiteten og omfanget af daglige transaktioner forretning som er modelleret:

Neomanager 7

for op til 10 arbejdsplads i netværk/ business vækst

Neomanager 5

For op til 5 arbejdsplads i netværk/ vigtige fordele ved business vækst

Mange af de største virksomheder og organisationer har allerede tillid til firmaet.