Vi søger tilskuer

Brand Succes

En vellykket brand er et navn, symbol eller design (eller en kombination af kilde), der identificerer "produkt" af en organisation som har en bæredygtig og konkurrencedygtig fordel, såsom Coca-Cola, Microsoft, Marks og Spencer.

Fornyelse

En vellykket brand ligesom de andre vil aktiverne falde, hvis der i fremtiden ikke sker yderligere investeringer.

Forlade din fodspor

Success afhænger af mere end et produkt og service.

 

Success afhænger af mere end et produkt og service. Success afhænger af mere end bare et fantastisk produkt eller service. Hvis du ønsker at blive langt bedre end andre konkurrenterne, har vi brug for at opbygge et brand, der skiller sig ud i en menneskemængde for alle de rigtige grunde. Og det betyder konsekvent anvendelse på tværs af alle mediekanaler.

Mærket/Brandets udviklingsproces er en række trin, der først vil identificere dine brændværdier og definerer din proposition. Gennem konsultation og forskning udvikler vi en tilgang til messaging og et visuelt sprog, der vil skabe en overordnede brand identitet.

Wide Projects blev grundlagt for at omdanne deres forretningsidé til en succeshistorie. Vi mener, at de små virksomheder er livsnerven i en sund økonomi, og vi forstår små kommercielle hjemmesider, fordi vi er en lille virksomhed. vi ved, hvad det vil sige at starte fra bunden, uden investering og opbygge en virksomhed fra én medarbejder til næsten 50. Vores produkter er rettet til lille virksomhed, fordi vi ved, hvilke udfordringer de står overfor, og vi ved, hvad de skal gøre for at det lykkes Vi er forpligtet til at yde viden, vores ekspertise og erfaring som mange små virksomheder eller sociale anliggender.

logo-branding

Mange af de største virksomheder og organisationer har allerede tillid til firmaet.